Meillä tehdään hyvää työtä!

Tule meille töihin!

Etelä-Savon Työterveys Oy on työterveyshuollon palveluja tarjoava yritys Etelä-Savon alueella. Toimipaikkamme ovat Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä, Mäntyharjussa, Juvalla, Kangasniemellä ja Puumalassa.

Olemme asiakkaidemme terveyden ja työn asiantuntijoita. Luotettavana työterveyskumppanina olemme tukemassa ja turvaamassa joka päivä asiakkaidemme työkykyä, hyvinvointia ja terveyttä.

Olemme nyt osa Pihlajalinna-konsernia.


Juuri nyt haemme: Työterveyssihteeri

Toimintamme kasvaessa edelleen etsimme ahkeraan joukkoomme Mikkeliin työterveyssihteeriä hoitamaan puhelimitse asiakkaidemme ajanvarauksia ja asiakaspalvelua

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sairaanhoitajan tai lähihoitajan koulutusta sekä kokemusta terveydenhuollon hoidontarpeen tai palvelutarpeen arvioinnista. Myös hyvät IT-taidot ovat tarpeellisia tässä työssä. Kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeita ja löytää ratkaisu hänen tarpeisiinsa varmistavat menestymisen työssä. Työyhteisömme on moniammatillinen ja työterveyssihteerin tukena on osaava tiimi samaa työtä tekeviä ammattilaisia.

Henkilöstöetumme ovat hyvät ja palkkauksemme on kilpailukykyinen.

Hae tehtäväämme 20.5.2022 mennessä osoitteella matti.lappalainen@estt.fi . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan ehdokkaan löytyessä. Lisätietoja voit kysyä puhelimitse numerosta 050 563 2560.

Kaikki avoimet paikat

Kasvumme jatkuu ja nyt etsimme
työterveyshoitajaa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mikkelin toimipisteeseemme
 

Tervetuloa tekemään hyvää työtä suurella sydämellä!


Työterveyshoitajana työskentelet osana moniammatillista tiimiä ja vastaat sinulle nimettyjen yritysten työterveyshuollon toiminnasta. Teemme joka päivä työtä asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseksi, joten aito asiakaslähtöisyys ja halu kehittää työterveyspalveluita entistä paremmiksi auttavat sinua onnistumaan työssäsi.

Monipuolisen työnkuvan lisäksi saat meillä tueksesi kannustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, hyvät koulutusmahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut.

Tehtävän hoitaminen edellyttää terveydenhoitajan pätevyyttä, työterveyshuollon erikoistumiskoulutus katsotaan eduksi.

Hae paikkaa vaikka heti – aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana!

Lisätiedot ja hakemukset:
Tuula Hämäläinen, tuula.hamalainen@estt.fi, p. 050 331 8406 

Liiketoimintamme on kasvussa ja haemme nyt

yleislääkäriä tai työterveyshuollon erikoislääkäriä

Kasvumme jatkuu, joten etsimme yleislääkäreitä ja työterveyshuollon erikoislääkäreitä eri toimipisteisiimme.

Toimipisteemme ovat auki arkisin kello 8 - 16 ja tarjoamme lääkärille mukavaa osa-aikaista tai kokopäivätyötä moderneissa toimitiloissamme. Meillä tiimin jäsen saa osaavan terveydenhuollon organisaatiomme tuen työn tekemiseen, erittäin kilpailukykyisen kompensaation ja mahdollisuuden erikoistumiseen. Halutessasi voit työskennellä myös ammatinharjoittajana Lääkärikeskus Ikiomassa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella - otamme Sinuun pikaisesti yhteyttä!
Lisätietoja työmahdollisuuksista kertoo yksikönjohtaja Pekka Taipale, pekka.taipale@estt.fi, puh. 040 191 2541

Beckerintien Hammas tarjoaa monipuolisia hammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluita keskellä Suomen kauneinta kuntaa Kangasniemeä. Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä Beckerintien Hammas on osa maakunnan johtavaa terveyspalvelukonsernia Etelä-Savon Työterveyttä. Konsernissa työskentelee noin 90 terveydenhuollon ammattilaista ja lähes 100 ammatinharjoittajaa – olet tervetullut joukkoomme!

Nyt haemme osa-aikaista/keikkatyötä tekevää

suuhygienistiä

tehokkaaseen hammasyksikköömme, jossa työskentelee suuhygienistin lisäksi hammaslääkäri ja hammashoitaja.

Tarjoamme sinulle laadukkaat työtilat keskellä Kangasniemeä, kollegoiden tuen, kilpailukykyisen kompensaation ja vakiintuneen asiakaskunnan. Voit sovittaa työt joustavasti omaan elämäntilanteeseesi sopiviksi.

Kiinnostuitko? Voit jättää yhteystietosi tällä lomakkeella, niin olemme Sinuun pikaisesti yhteydessä! 

Lisätietoja voit kysyä Mia Lindströmiltä, p. 050 3636 595, mia.lindstrom@estt.fi

Työterveyden ammattilaisia

Osaava henkilöstö on tärkein pääomamme. Tarvitsemme uusia osaajia sekä monenlaista työelämää palvelevaa osaamista koko ajan. Oletpa sitten nouseva tähti tai kokenut konkari, ota meihin yhteyttä!

Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella - otamme Sinuun pikaisesti yhteyttä!
Lisätietoja työmahdollisuuksista kertoo mielellään talous- ja hallintopäällikkö Matti Lappalainen, matti.lappalainen@estt.fi, puh. 050 563 2560.

Töissä Etelä-Savon Työterveydessä

”Kesästä Etelä-Savon Työterveydessä jäi niin hyvä fiilis, että haluan jatkaa siellä töitä opintojen ohessa aina, kun kalenterissa on vapaata!

Työn monipuolisuus yllätti myönteisesti, pääsin hoitamaan paljon muutakin kuin ylähengitystieinfektioita. Omaan työhön, työtahtiin ja vastaanottojen pituuksiin pystyi vaikuttamaan erinomaisesti. Työlistaan oli mahdollista laittaa aina paperiaikaa, kun tarvitsi. Apua sai aina kysymällä, eikä tullut koskaan tilannetta, jolloin olisi jäänyt ilman apua. Kaiken kaikkiaan työporukka on mahtava, työpaikan sijainti hyvä ja työvälineet kunnossa!

Pääsin kesän aikana pitämään myös yleislääkärin vastaanottoa Lääkärikeskus Ikiomassa, jossa työ oli hyvin samankaltaista kuin työterveyden puolella. Potilaskanta oli kuitenkin virkistävällä tavalla vaihtelevampaa, oli lapsia ja vanhuksia.

Mikkeli tuntuu sopivan kompaktilta kaupungilta ja työpaikka sijaitsee hyvällä paikalla aivan kaupungin keskustassa. Oma asuntoni oli torin laidalla, ja työmatka oli n. 3 minuuttia. Kaikki palvelut löytyvät parin sadan metrin etäisyydeltä. Ulkoilualueet ja luonto ovat myös hyvin lähellä. Tarvittaessa keskustasta pääsee nopeasti kauemmaksikin, rautatieasema ja viitostie ovat kivenheiton päässä.”

Olli Tolppola


Etelä-Savossa viihtyy lääkärit ja terveydenhoitajat.

Etelä-Savo on keskellä kaikkea

Etelä-Savo on keskellä ja samalla lähellä kaikkea: pääkaupunkiseutu, Lahti, Jyväskylä, Kuopio ja Lappeenranta ovat enintään parin tunnin matkan päässä, lähditpä liikkeelle melkeinpä mistä päin Etelä-Savoa tahansa.

Työn lisäksi hyvään elämään tarvitsee muutakin, ja sitähän meillä riittää! Etelä-Savo tarjoaa roppakaupalla nähtävää ja koettavaa kulttuurin nälkää lievittämään. Suosituimpia ja tunnetuimpia ovat Savonlinnan oopperajuhlat, Taidekeskus Salmela Mäntyharjussa, lukuisat kartanokohteet, näyttelyt, konsertit ja teatterit.

Puhtaita ja kalaisia vesistöjä riittää silmänkantamattomiin. Ulkoilijoita ja retkeilijöitä hemmotellaan kolmella kansallispuistolla, joissa voit muun muassa patikoida luontopoluilla,  bongata saimaannorpan kajakin kyydistä tai tutustua veneretkellä vuosituhansia vanhoihin kalliomaalauksiin. Talvisin pääset irtautumaan arjen kiireistä upeissa hiihto- ja luistelumaisemissa.

Eteläsavolaiset ovat leppoista, mukavaa sekä urheiluhullua kansaa. Viihtyvyytesi kruunaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä ruuhkaton ja kiireetön arki. Asumiseen saat Etelä-Savossa aivan uudenlaista laatua: kohtuuhintainen koti järven rannassa kaupunki- tai maalaismaisemassa ei ole Etelä-Savossa utopiaa, vaan monille ihanan tavallista arkea.

Mikkelin seudulle muuttamisesta saat lisätietoja Eroakiireesta.fi-sivustolta.

Savonlinnan seudun upeista mahdollisuuksista kertoo Savonlinnaan.fi-sivusto

Pieksämäkeen voit tutustua lisää Pieksämäen kaupungin verkkosivustolla.